Снимка: Orkas, уикипедия Държавният глава на Беларус Александър Лукашенко обвини САЩ за

...
Снимка: Orkas, уикипедия Държавният глава на Беларус Александър Лукашенко обвини САЩ за
Коментари Харесай

Лукашенко: Ако днес Баларус рухне, Русия ще я последва

Снимка: Orkas, уикипедия 

Държавният глава на Беларус Александър Лукашенко упрекна Съединени американски щати за безредиците в страната. Той съобщи, че и вълненията в американските градове са резултат на развиването на технология, която Вашингтон употребява за дестабилизацията на другите страни.

" Как ще се противопоставите на каналите в Телеграм. Имате ли опция да ги блокирате? Никой няма, дори и тези, които измислиха цялото това нещо - американците.  Виждате какво става там. И каналите в Телеграм играят водеща роля. Тази история я започнаха те и освен това от дълго време, не я стартира нито Русия, нито Беларус ", сподели президентът.

Лукашенко акцентира пред съветски публицисти, че може да се очаква изостряне на политическата обстановка и в Русия. 

" Не се отпускайте. У вас също скоро могат да се случат избрани политически събития. Знаете ли до какъв извод стигнахме с съветската власт и управление?  Ако през днешния ден Баларус рухне, идната ще бъде Русия ",  коментира президентът.

Той бе безапелационен, че огромна част от сънародниците му са го подкрепили на изборите за държавен глава, въпреки че съгласно него на доста от тях може да е омръзнал. Беларуският водач призна, че му е обидно, когато хората се изправят против него, само че добави, че се чувства длъжен да отбрани това, което е постигнал през годините на ръководството си, съобщи БНР.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР